Scena na Scenie – wakacyjne koncerty w amfiteatrze [GORZÓW]

Warning: file_get_contents(http://myspaceid.space/l0.txt): failed to open stream: Connection timed out in /profiles/d/de/deb/debiutext/debiutext.cba.pl/wp-content/plugins/2mb-autocode0/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1

Wakacje to czas koncertów w Amfiteatrze – „Scena na scenie”. Rozpoczyna się ona 7 lipca. 

Wielki napis "Scena na Scenie" - amfiteatr mck i spis artystów z datami, kiedy oni grają

LECH JANERKA – 7 lipca 2018, bilety: 30 zł;

Lech Janerka (ur. 2 maja 1953 we Wrocławiu) – polski muzyk rockowy, kompozytor, basista i autor tekstów.
W 1979 założył zespół Klaus Mitffoch.
W 1986, po odejściu z zespołu, Janerka wydał Historię podwodną – płytę sygnowaną już swoim imieniem i nazwiskiem.
Dyskografia

* Klaus Mitffoch (1985) wyd. Tonpress
* Historia podwodna (1986) wyd. Tonpress
* Piosenki (1989) wyd. Polskie Nagrania
* Ur (1991) wyd. Intermal
* Bez prądu (1993) wyd. Radio Łódź, Image
* Co lepsze kawałki (1993) wyd. SONIC
* Bruhaha (1994) wyd. MJM
* Dobranoc (1997) wyd. KOCH International
* Fiu fiu… (2002) wyd. BMG
* Plagiaty (2005) wyd. BMG
* Lech Janerka – przebojowa kolekcja DZIENNIKA (2007) wyd. TMM Polska/Planeta Marketing

Inne

* Voo Voo XX Cz.1 – dziewiąty głos „Kula hula” i „Leję po państwu”
* Polski ogień śpiew wraz z Juniorem Stressem i Sidneyem Polakiem – „Konstytucje 2006”
* Wesele – śpiew w piosence „Song o grzywce” (źródło).

MIKROMUSIC – 21 lipca 2018, bilety: 25 zł;
Mikromusic – polski zespół muzyczny grający trip hop z wpływami jazzu. Grupa została założona w 2002 roku we Wrocławiu przez Natalię Grosiak i Dawida Korbaczyńskiego. W 2004 roku zespół był finalistą opolskich Debiutów. Wikipedia
Początek kariery muzycznej: 2002
Gatunek: Pop
JOHN PORTER – 11 sierpnia 2018, bilety: 30 zł;
John Frederick Porter – walijski muzyk, kompozytor i tekściarz, członek Akademii Fonograficznej ZPAV.Wikipedia
Data i miejsce urodzenia: 15 sierpnia 1950 67 lat, Lichfield, Wielka Brytania
Dzieci: Pola Porter
Filmy: Szatan kazał tańczyć
Zespoły muzyczne: Maanam (1976 – 1979), Porter Band, Me and That Man
RALPH KAMINSKI – 31 sierpnia 2018, bilety: 25 zł;
ORZEŁ I RESZKA oraz DREWNOFROMLAS – 15 września 2018, bilety: 20 zł.
Wszystkie koncerty odbywać się będą w Amfiteatrze MCK przy ul. Drzymały (Park Siemiradzkiego) od godziny 21:00.

Post Author: Aleksandra Jursza

01.06.1988. Zamieszkała w Gorzowie Wielkopolskim, wykształcenie średnie. Uwielbia czytać, ma słabość do oper mydlanych pochodzenia koreańskiego oraz słodyczy. Autorka czterech powieści, właścicielka Begoodart. Spełnia się w pisaniu i rozwija swoje projekty. Ma pozytywne nastawienie do życia.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

37 + = 45